Welkom

bij

Stichting Lichtpuntjes van Mariahoeve

 Wij helpen! Helpt u mee met kleding inzamelen?

 

We hebben blijvend behoefte aan mooie kleding. Vaste inbrengtijden dinsdag en donderdag van 10:00 tot 17:00 uur. Liever een ander tijdstip? Neem contact op met Lichtpuntjes van Mariahoeve via sms of whatsapp nummer: 06-48499750

Adres: Het Kleine Loo 214, in winkelcentrum Mariahoeve, naast de Blokker.

Elke vrijdagavond Resto-avond

Nieuwe samenwerking met Kunstpost!

 

 

Voor ieder wat wils! Lichtpuntjes werkt samen met Kunstpost en daarom heeft U vanaf nu keuze op de vrijdagavond. U kunt kiezen voor een diner in het familiecentrum of voor een diner in combinatie met een creatieve workshop. Graag altijd even laten weten wat Uw plannen zijn.

Momenteel is er even geen creatieve workshop!

Wij helpen! Helpt u mee??

 

Voor elkaar, door elkaar en met elkaar

Om ons heen zien wij steeds meer armoede. Help ons mee dit te verlichten waar mogelijk. We hebben behoefte aan voedsel en drogisterij artikelen. Door onze samenwerking met WijkZ weten wij wie deze hulp nodig hebben. Vaste inbrengtijden woensdag en donderdag van 10u- 17u. Liever een ander tijdstip? Neem contact op met Naomi.

Adres: Het Kleine Loo 214, in winkelcentrum Mariahoeve, naast de Blokker.

We zorgen voor kleine, vriendelijke daden om daarmee eenzaamheid en armoede te verlichten. 

 

Stichting Lichtpuntjes van Mariahoeve doet er alles aan om door middel van kleine vriendelijke daden, de lichtpuntjes, jou te ondersteunen bij wie jij wilt zijn. Wij helpen je jouw prachtige meerwaarde voor de omgeving in te zetten. Samen met zoveel mogelijk wijkbewoners uit de wijk Mariahoeve in Den Haag versterken wij belangeloos de zelfredzaamheid en de waardigheid van elkaar.

Jij bent belangrijk!

Jouw wensen, talenten en ambities, jouw gevoelens, jouw struggle en moeilijkheden, jouw mogelijkheden. De mens, die jij bent, mag gezien worden en is waardevol voor jouw omgeving.

Voor elkaar, door elkaar en met elkaar

Krachtige warme betrokkenheid voor jong en oud waarbij sociale eenzaamheid verlicht wordt en armoede zoveel mogelijk verlicht en bestreden wordt.

Wie zijn we?

Er bestaat nog steeds veel verborgen armoede en sociale eenzaamheid. Helaas iets wat zeker ook in onze wijk Mariahoeve sterk merkbaar is.

Lees Meer

Wat doen wij?

Wij pakken aan! Geen oeverloos overleg, maar gewoon doen!
Zo zijn onze projecten ontstaan en zo ontwikkelen ze zich. 

Lees Meer

Hoe kan je helpen?

Wat leuk dat jij denkt over meehelpen!! Dit kan op verschillende manieren.

Lees Meer